En sten der bliver blødere

Maj måned 2008 blev ualmindeligt tør og solrig. Det er utvivlsomt forklaringen på, at vores første portion honning i år virker meget speciel.

Forårshonningen – fra biernes besøg i mælkebøtter, frugttræer og en mark med vinterraps – slyngede vi 8. juni.

Den dufter herligt. Den er næsten helt hvid. Men desværre er den også hård som sten.

Vi tror, at det skyldes, at vandprocenten er usædvanligt lav.

Altså en meget høj kvalitet, men hvad hjælper det, hvis man skal bruge hammer og mejsel for at få honningen ud af glasset?

Rolig nu. Heldigvis står vi her over for et af de mange problemer i tilværelsen, der løser sig selv.

Honningen bliver ganske naturligt blødere efter nogle måneder. Så vær bare tålmodig.

Kan du ikke vente? Så kom med glasset med forårshonning og få det byttet til et glas sommerhonning fra 5. juli.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.