Spørg biavleren

Bi drikker vand en forårsdag.

Bi drikker vand en forårsdag.

Erfaringen viser, at virkeligt mange ønsker at vide virkeligt meget om vores honning og de bier, der har lavet den.

Stil gerne flere spørgsmål her.

Skriv din mail-adresse i det dertil indrettede felt. Så kan du få direkte svar.

Rul lidt ned til feltet “Dit spørgsmål”.

Du kan også sende en almindelig mail her.

6 tanker om “Spørg biavleren

  1. Jeg vil gerne køber bi røg værktøj, men jeg kan ikke finder hvor jeg kan køber. Det vil være godt hvis i kan hjælper med hvor jeg kan finder butik der sælger det

  2. Hej
    Så lige dit websted. Fint sted med mange interessante oplysninger.
    Ikke alle er jeg enige i, men sådan er det vist med biavlere.
    For eksempel skriver du at honning ikke tåler ret meget frost
    Jeg dybfryser ellers den flydende honning og har på den måde flydende honning året rundet. Jeg tror ikke det er gør mere dårligt ved honningen end dybfrysning gør ved kød.
    Jeg har ikke haft problemer med at fryse det i glas
    Venlig hilsen
    Bent

  3. Hej Bent
    Sådan vil det jo nok være: Når fagfolk går i dybden med hinandens bedrifter, finder de gerne nogle detaljer, der kan finpudses.
    Også her, for man kan udmærket fryse flydende honning og dermed udsætte eller sinke krystallisationen.
    Jeg har ingen erfaring med at fryse honning i glas. Jeg kan forestille mig, at der af og til vil revne et glas.
    Med venlig hilsen
    Peters Biavl

  4. Hej
    Når nu opvarmning ikke er godt for honningen, hvordan så med fx go’e gamle “varm mælk med honning” eller bare en klat honning i en kop varm the?
    Mvh Erik

  5. Varm mælk er sikkert altid god for en øm hals. Men hvis honningens enzymer skal have en virkning, så skal du først røre honningen i mælken (eller teen), når den er kølet lidt af – ideelt set til under cirka 45 grader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *